Ndëgjuese Me Bluetooth – Airpods

AKSION
-20%

Ndëgjuese Me Bluetooth – Airpods

25.00 19.99

-Specifikat


▪️Paketim special
▪️Kualitet i larte i zerit
▪️Extra Bass
▪️Funksionale per IPhone Samsung Tablet Llaptop
▪️Wireless distance 12 metra
▪️Mban baterin deri ne 5-6 ore
▪️Duhet te mbushen 1-2 ore
▪️Çmimi dhe cilësia më i mirë në treg!

 

  • Description
  • Reviews (0)

Description

-Specifikat


▪️Paketim special
▪️Kualitet i larte i zerit
▪️Extra Bass
▪️Funksionale per IPhone Samsung Tablet Llaptop
▪️Wireless distance 12 metra
▪️Mban baterin deri ne 5-6 ore
▪️Duhet te mbushen 1-2 ore
▪️Çmimi dhe cilësia më i mirë në treg!

 

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Ndëgjuese Me Bluetooth – Airpods”