Lenovo Ideapad 310T-15IKB (TOUCH SCREEN)

AKSION
-7%

Lenovo Ideapad 310T-15IKB (TOUCH SCREEN)

699.00 649.00

Aksion Nga 699.90 € në vetëm 649.90 €

Laptop Lenovo Ideapad 310T-15IKB (TOUCH SCREEN) I RI Me Një Vitë Garancion

–  Specifikat
▪️ Processor : Intel Core i7-7500U 2.7GHZ (Turbo Boost Up to 3.5GHz)
▪️ Ramemory : 12 GB
▪️ Harddisk : 1TB 2.5″ 5400rpm HDD
▪️ Intel Graphics HD 620 6 GB.
▪️ Screen Size 15.6″
▪️ Aspect Ratio 16:9
▪️ Maximum Resolution 1366 x 768 (HD)
▪️ Battery : 2CELL 30WH, Lithium Polymer
▪️ Battery Life : Up to 5 Hours
▪️ Operating System Windows 10
▪️ Një Vitë Garancion
▪️ Çmimi dhe cilësia më i mirë në treg!

↘️Transporti Falas, si dhe pagesën e bëni pasi t’a pranoni produktin.

  • Description
  • Reviews (0)

Description

Aksion Nga 699.90 € në vetëm 649.90 €

Laptop Lenovo Ideapad 310T-15IKB (TOUCH SCREEN) I RI Me Një Vitë Garancion

–  Specifikat
▪️ Processor : Intel Core i7-7500U 2.7GHZ (Turbo Boost Up to 3.5GHz)
▪️ Ramemory : 12 GB
▪️ Harddisk : 1TB 2.5″ 5400rpm HDD
▪️ Intel Graphics HD 620 6 GB.
▪️ Screen Size 15.6″
▪️ Aspect Ratio 16:9
▪️ Maximum Resolution 1366 x 768 (HD)
▪️ Battery : 2CELL 30WH, Lithium Polymer
▪️ Battery Life : Up to 5 Hours
▪️ Operating System Windows 10
▪️ Një Vitë Garancion
▪️ Çmimi dhe cilësia më i mirë në treg!

↘️Transporti Falas, si dhe pagesën e bëni pasi t’a pranoni produktin.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Lenovo Ideapad 310T-15IKB (TOUCH SCREEN)”