Android Box MX10 . 4 GB RAM , 32 GB ROM .

AKSION
-20%

Android Box MX10 . 4 GB RAM , 32 GB ROM .

100.00 79.90

Android Box MX10 . 4 GB RAM , 32 GB ROM .

 

-A je lodhe prej Android Box’v t’ngadalët !?

Modeli MX10 Më i mirë në treg.

-Super Performance : 4GB / 32 GB (FAST ANDROID 4K ULTRA HD QUALITY)

-Kualitet “4K”

-Çmimi 79.90€

-Porositni duke derguar mesazh ne faqe ose Viber : +383 45 85 30 30

🔹Çmimi dhe cilësia më i mirë në treg!

↘️Transporti Falas, si dhe pagesën e bëni pasi t’a pranoni produktin.

  • Description
  • Reviews (0)

Description

Android Box MX10 . 4 GB RAM , 32 GB ROM .

 

-A je lodhe prej Android Box’v t’ngadalët !?

Modeli MX10 Më i mirë në treg.

-Super Performance : 4GB / 32 GB (FAST ANDROID 4K ULTRA HD QUALITY)

-Kualitet “4K”

-Çmimi 79.90€

-Porositni duke derguar mesazh ne faqe ose Viber : +383 45 85 30 30

🔹Çmimi dhe cilësia më i mirë në treg!

↘️Transporti Falas, si dhe pagesën e bëni pasi t’a pranoni produktin.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Android Box MX10 . 4 GB RAM , 32 GB ROM .”